In English
Finn oss på Facebook

PRODUSER DIN EGEN STRØM

Gauldal Smart Energi_logo

Nytt selskap:  Gauldal Smart Energi AS – lansert 13.6.2016

Formålet er å selge løsninger innen fornybar energi, primært basert på sol- og vindenergi. Siden det er begrenset med kompetanse på dette i Norge har vi funnet en dyktig samarbeidspartner i Sverige, Windforce AB. De har over 15 års erfaring med solcelleanlegg og småskala vindmøller.  Derfor bruker vi bare produkter som er testet over lang tid og holder hva de lover.

I tillegg har vi flere norske samarbeidspartnere. Lokalt er Gauldal Installasjon AS og Gauldal Energi AS direkte engasjert. Støren Stål AS produserer mastene vi bruker på de fleste vindmøllene.

Vårt hovedmål er at det skal være enkelt og billig for kunden.

Vi har tre hoved produktområder

1.      Strøm i bolig / plusskunde

Det er nå enklere for husholdninger som er tilkoblet strømnettet å produsere sin egen strøm og bli Plusskunde. Da kan du også få støtte fra Enova og rett til å selge overskuddsstrøm tilbake til strømnettet.

Vi ordner alle formaliteter, og solcelleanlegget kan kjøpes med eller uten montering, eller leies for en hyggelig månedspris. Vi har faste priser i følgende kommuner : Midtre Gauldal, Holtålen, Røros, Oppdal, Rennebu, Melhus, Skaun, Klæbu og Trondheim.

2.     Produser gratis strøm på hytta - Oppgrader til 230Volt

Solcellepanel og vindmøller  har i flere år vært vanlig i hytter og da som 12 volts-anlegg. Men nå får du også anlegg for 230 volt, slik at du kan bruke det samme elektriske utstyret på hytta som hjemme uten tilkobling til strømnettet.

Dette er løsningen for de som ligger langt unna strømnettet.


3.     Småskala vindkraft

Markedet flommes over av mange forskjellige produkter innen gruppen småskala vindkraft. Vindmøllene leveres i størrelse fra 400W til 3 kW. Våre svenske partner har plukket ut de beste som er svært stillegående.

Les mer på www.gauldalsmart.no

facebook Følg oss også på Facebook

GAULDAL ENERGI AS - 7290 Støren - sentralbord 72 43 80 00 - vakttelefon 72 43 80 60 - faks 72 43 80 50 - post@gauldalenergi.no
© Copyright Gauldal Energi AS 2012 • Design: InCreo og CMS: Wondercode